Hvad er kropsterapeutisk massage?

Hvad er kropsterapeutisk massage ?
Et menneskes problemer kan både komme til udtryk i form af fysiske og psykiske tegn/symptomer. Vores fysik og psyke hænger sammen. Fysiske problemer kan vise sig ved psykiske reaktioner og psykiske udfordringer kan give sig udslag i forskellige fysiske symptomer. Et eksempel kan være, at spændinger i nakke og hovedpine kan være en reaktion på, at du har stress og for meget ansvar på arbejde.  For børns vedkommende kan mavepine være et tegn på, at barnet ikke trives f.eks. i skolen og kan føle sig anderledes.

Kropsterapeutisk massage er en dybdegående massageform, som kombinerer teknikker fra både massage og kropterapi. Det er en afspændende og opbyggende massageform, som tager udgangspunkt i de symptomer/udfordringer du har. Gennem massagen vil du kunne mærke en afbalancering af kroppen, forøget energi og velvære, samt større afslappethed psykisk som fysisk.

Kropsterapeutisk massage hjælper dig med:
•Slippe spændinger i kroppen og slappe af.
•Slippe psykiske blokeringer og få større indre ro.
•Få  indsigt i hvordan din krop og psyke påvirker hinanden.
•Lære at mærke dine egne behov/ dine grænser og sige handle ud fra dem.
•Acceptere og tro på dig selv og din krop.


Hvordan foregår det ?
Hvert forløb starter med en grundig samtale om hvilke udfordringer du har fysiske, som psykiske. Jeg undersøger de steder du har gener og derudfra planlægges forløbet.  Massagen, kropsterapien og samtalerne kombineres med vejledning i, hvordan kroppen og psyken fungerer, samt introduktion til øvelser, udspændning og afspænding, som du med fordel kan lave hjemme.  Det er individuelt hvor mange behandlinger, du skal have. Jeg anbefaler ofte minimum 3-4 gange med korte mellemrum og derefter opfølgende behandlinger for at sikre en forsat god og positiv udvikling, såvel fysisk som psykisk.

Joomla templates by a4joomla