Referencer

Nikolai er 10 år og særligt sensitiv. Når han er sammen med Mette, finder han balancen i sig selv, og får mere overskud til at klare sin hverdag. Nikolai glæder sig altid helt vildt til Mette kommer. For os forældre giver det en ro og en tilfredshed at vide, at vi har fundet en, der kan lade vores søn op, møde ham  præcist møde ham, hvor han er og give ham redskaber som han selv kan bruge til at hjælpe sig selv i sværre situationer. Jeg synes, det var et nederlag ikke selv, at kunne gøre nok for min søn, men med Mettes råd og supervision, vil jeg aldrig igen tøve med at spørge andre til råds.                                        Linda, Mor til Nikolai 10 år.

 


 

Vi er kommet hos Mette i en periode på et halvt år. Vores sensitive søn på 6 år har altid haft nogle sider, som vi ikke har kunnet finde ud af at tackle på den rigtige måde. Vi har fået hjælp til at acceptere og forstå hans personlighed og hvordan vi kan hjælpe ham, men også os selv i de svære situationer. Mette har været vores "advokat" i forhold til skolen, hvor hun bibragte den faglige viden og forslag til løsninger, så vi ikke "bare" fremstod som nogle emsige forældre, der kun har øje for sit eget barn. Mette bruger sine omgivelser på en god måde, så ikke alt foregår i konsultationen, men lige så vel på i den omliggende natur.
Michael og Alice, forældre til Christioffer 6 år.

 


 

Vi havde en otte-årig søn, der altid klagede over hovedpine, og vi havde klart på fornemmelsen, at det ikke var noget fysisk, der var på færde. Vi fik anbefalet Mette, der var god til at hjælpe særligt sensitive børn. Mødet med Mette var en øjenåbner. Hun har en god fornemmelse for, hvad der hjælper og gav os værktøjer, som vi har gjort god brug af. Mette er blevet en velfungerende ventil for hele familien nu, og vi kan klart anbefale hende til dig, der har brug for at lære at finde roen og skabe struktur på dit familieliv."
Mette & Kim , forældre til Mads Emil.

 


 

Jeg vil varmt anbefale Mette Krabek, hvis man sidder som forældre og gerne vil forbedre tilværelsen for sit sensitive barn. Hos Mette har jeg lært meget mere om, hvad der foregår inden i mit barn - og ikke mindst mig selv. Jeg får en større forståelse for min drengs adfærd, samt gode råd og redskaber til at skabe ro og gode tydelige rammer. Jeg syntes,  Mette er enormt dygtig til at formidle sin faglige viden og personlige erfaring på en humoristisk, men stadig professionel måde,. Jeg har følt mig "mødt og forstået", der hvor jeg  som forældre er, uden at man føler sig sat i "den varme stol". Terapien foregår i skønne og rolige omgivelser, med en terapeut som er hamrende skarp og engageret. Allerede efter min første tid hos Mette, tog jeg meget godt med mig hjem til min søn, hvilket gav resultater fra dag 1.                                                                                     Mie, mor til Noah William 3 år.                                                   

 


  

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag, søgte jeg råd og støtte hos Mette til forståelse samt mulig årsagsforklaring heraf. Hos Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Hos Mette kan der tales frit om tingene. Samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback. De kombinerede samtaler og øvelser hos Mette har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, som jeg har eftersøgt samt manglet. Derudover har samtalerne hos Mette givet mig en større og samlet forståelse af min egen situation samt medvirket til at udvikle min personlighed.
Charlotte, 38 år.  

Jeg kan føle mig helt fyldt op, men efter jeg ikke har været ved Mette - komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud, så jeg er klar igen. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræftet at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør - at det faktisk er almindeligt at være særlig sensitiv. For mig er det et fristed i hverdagen.
Ester 19 år.

 


 

 Jeg syntes det er fedt, hvordan jeg gennem samtalerne selv finder mange af svarene på mine spørgsmål og tanker. Jeg finder ud af, hvad det er der egentlig sker og hvorfor jeg reagerer, som jeg gør. Jeg er blevet mere selvsikker, både på mig selv og min plads ift. andre. Jeg lære at acceptere, at det er helt i orden at være mig.
Gitte 19 år.

 


 

Workshop:  

Benjamin og jeg vil først takke for et super godt kursus der var MEGET relevant for netop de problematikker der rør sig i vores hjem. Det var et meget veltilrettelagt og relevant kursus og dejligt at det var "bygget op" omkring deltagernes behov.

Det fungerer rigtigt godt, at man får en kombination af teori og øvelser. Man bliver udfordret både kropsligt og tankemæssigt. Og på i den måde man hidtil har set verdenen på. Vi blev begge ramt at flere "aha-oplevelser", hvilket har givet en holdningsændring i dagligdagen.  Super kvalificerede undervisere.
Lisette og Benjamin, forældre til 3 børn i alderen 3-11 år

 


 

Foredrag:

Tak for et super godt og relevant foredrag. Det fik mange brikker til at falde på plads – ikke mindst for min mand og jeg, men også if.t pigerne. 
Louise, mor til Alberte og Mette på 5 år og 3 år.

 

Dejligt med fokus på konkrete værktøjer, som vi kan gå hjem og afprøve. 
Gitte,mor til Benjamin 13 år.

 

Jeg fik en ny forståelse af min søn, viden om  hvorfor han reagerer som han gør og hvad forklaringen kan være.  Godt med redskaber både til børn og voksne. 
Birte, mor til Mads 11 år.

 

Tak for et godt foredrag.Et levende og inspirerende foredrag med vidensdeling, gode eksempler, et foredrag som har givet stof til refleksioner. Jeg blev bekræftet i, at det jeg ser og oplever hos min datter ifht. til det at være et sensitivt barn og de udfordringer det nu giver for hende og os som familie ikke bare er noget der forsvinder og at det kræver viden og indsigt fra alle os der er omk. hende,  hjemme og i skolen. Det er en proces som forældre at forstå, guide og møde sit sensitive barn på en måde som får hende til at føle sig anerkendt og forstået som den hun er.                                     
Lene, mor til Victoria 12 år
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla