Slow down

Kom fra hovedet og ned i din krop - og mærk nærværet i dig selv.

Kender du til at du liiiiige skal nå at bage boller, gøre huset rent, gå en tur og spise morgen mad med familien lørdag morgen inden kl. 9.00 – uden at være til stede og nyde det ? Eller siger ja til for meget arbejde for med det samme at fortryde det?

Ofte vil vi meget mere end vi reelt kan nå og siger ja til det forkerte. Vi kan stresse rundt uden at stoppe op og mærke efter, hvad der reelt er vigtigt lige nu og uden at være nærværende i det vi laver. Kan du genkende det?

Så er denne workshop er noget for dig, der gerne vil trække stikket ud nogle timer og have fokus på dig selv.

Du vil gennem bevægelse, udspænding og øvelser få inspiration og enkle redskaber til at blive bedre til at mærke din krop og dens grænser i en hektisk hverdag. Du lærer at være tilstede og nærværende i det du laver og få fif til hvordan du fortsætter med det, når du kommer hjem.

"Nærværet i det du laver- starter med nærværet til dig selv."

Tid: Lørdag d. 16/9  kl. 10-13.30

Sted: Stalden, Nr. Lyndelsevej 2, Højby

Undervisere: Mia Pedersen og Mette Krabek

Pris: 250 kr.

Tilmelding sker via mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 28199060. Beløbet betales ved tilmelding på 0817 3531128582. Du er først tilmeldt, når vi har modtaget din betaling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

 

Vi glæder os til at se dig !

 

Du kan læse mere om Mia her

Du kan læse mere om Mette her

 

Joomla templates by a4joomla